045 7877 7787 (Ajamme Kelakyytejä ja tilauskyytejä) info@vintagetaxi.fi

Kysymys: Onko toimintanne laillista ja autonne ns. virallisia takseja?
Vastaus: On. 100% Suomen lakien mukaista toimintaa, olemme virallinen taksi-kuljetusyhtiö ja automme ovat virallisia takseja taksamittareineen, taksi-kyltteineen ja online maksupäätteineen. Pääasiallisena asemapaikkanamme on Jyväskylä, mutta ajamme minne tahansa tai missä tahansa. Voimme ajaa joko mittarilla tai sitten voimme sopia hinnan, kuinka vain haluat. Tilatuissa matkoissa minimimme ovat joko 30 km tai 50€.

Kysymys: Onko yhtiöllänne taksi-liikennöintiluvat?
Vastaus: On. Voimassaolevat 1.7.2018 mukaisen taksilain vaatimat liikennöintiluvat. Ja jokaisella kuljettajallamme on viralliset Trafin myöntämät taksinkuljettajaluvat, sekä tietenkin voimassa oleva ajokortti.

Kysymys: Ovatko autonne aina museokatsastettuja?
Vastaus: Ei. Nykyään ajamme vain nykyaikaisilla ja turvallisilla Mercedes-Benz henkilöautoilla.

Kysymys: Millä maksuvälineillä autoissanne voi maksaa?
Vastaus: Takseissamme voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksuvälineillä eli käteinen, kaikki debit-/pankkikortit, Visa Credit & Debit, Visa Electron, MasterCard Credit & Debit, Maestro, American Express, Diner’s Club. Valitettavasti ”taksiraha-kortit”, eduskuntakortit, kaupungin myöntämät VPL ja invalidi-alennuskortit eivät käy takseissamme.

Kysymys: Miksi hintanne ovat niin edulliset?
Vastaus: Koska haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisimman miellyttävän taksikokemuksen edullisemmilla hinnoilla, upeilla autoilla ja huippupalvelulla.

Kysymys: Kuka omistaa Suomen VintageTaxi.fi Oy osakeyhtiön?
Vastaus: Suomen VintageTaxi.fi Oy on perhe-yhtiö, jonka omistaa Takamaan perhe ja tällä hetkellä virallisena omistajana on perheemme ”Iskä” eli Tero Takamaa, jolla on hieman yli 8 vuoden kokemus taksialalta.

Kysymys: Monellako taksilla yhtiö operoi?
Vastaus: Tällä hetkellä kolmella Mercedes-Benz henkilöautolla, joista yksi on farmari.

Kysymys: Miksi käytätte vain Mersuja?
Vastaus: Koska mielestämme Mersut ovat ja ovat aina olleet merkki etumatkasta ja huippulaadusta.

Kysymys: Onko kuljettajillanne Suomen Valtion vaatimat taksinkuljettajaluvat?
Vastaus: Kyllä. Vaadimme jokaiselta kuljettajaltamme voimassaolevan Trafin myöntämän ajoluvan, ja tietenkin voimassa olevan ajokortin.

Kysymys: Onko autoissane kaikki takseissa vaadittavat vakuutukset?
Vastaus: Kyllä. Takseissamme on kaikki Suomessa pakolliset taksivakuutukset. Yrityksellämme on lisäksi kuljettajillemme tapaturmavakuutus.

Kysymys: Minkälaisia kuljetuksia teiltä saa?
Vastaus: Meiltä saa tilattua taksimatkoja, minimi on 30 km tai 50€. Eli voit soittaa taksin numerosta 045 7877 7787tai napata taksimme ”lennosta”/tolpalta tai astella taksiimme millä tahansa Jyväskylän taksitolpalla (tällöin ei minimimatkaa eikä minimimaksua). Voit tilata taksimme myöskin pitkiin kuljetuksiin ympäri Suomea, esimerkiksi 1-4 hlöä Jyväskylä-Helsinki Lentoasema tai toisinpäin sopimushinta 450€, sisältäen ALV 10%, lyhyen odotuksen, pysäköintimaksut, kahvitauon, sekä noudot kotoa/kentältä ja viennit kotiin/kentälle. Meiltä myös 1h Jyväskylän kiertoajelu 1 hlö, sopimushintaan 99.00€. Lisäksi voit tilata sopimushinnalla automme kuljettajan kanssa häätilaisuuksiin tai erilaisiin muihin juhlatilaisuuksiin, polttareihin yms. Muistathan tilattujen kyytien minimimatkan 30 km tai 50€. Meillä on myös pikapaketti-kuriiripalvelu, aina 1 500 kg saakka, jossa lähdemme kuljettamaan pakettiasi tunnin varoitusajalla 24/7 kaikkialle Suomeen tai vaikka ulkomaille. Eli jos joku paketti pitää yön aikana saada esimerkiksi aamuksi sairaalaan Helsingissä, niin viemme sen sinne, aina ajoissa. Pakettikuljetuksissa ALV on aina 24%.

Kysymys: Miten teille pääsee kuljettajaksi?
Vastaus: Käymällä meidän järjestämän taksinkuljettajakurssin ja läpäisemällä pakollisen Trafin taksinkuljettajakokeen ja laittamalla hakemuksen mahdollisine liitteineen sähköpostilla rekry(at)vintagetaxi.fi. Sopimuksemme allekirjoittaneelle kokoaikaiselle kuljettajalle hommaamme ”oman” auton ja vaadimme toiminimen perustamista, joka sitten laskuttaa meiltä palkkion. Palkkiomme on aina vähintään 35% ja maksamme kuljettajillemme aina jokaisen palkan yhteydessä myöskin lomakorvaukset.

Kysymys: Sisältävätkö hintanne aina Suomen ALV-verot ja saako kuitin?
Vastaus: Kyllä. Henkilökuljetuksissa aina 10% ja tavarakuljetuksissa aina 24%. Olemme Suomen ALV-rekisterissä, sekä ennakkoperintärekisterissä ja Y-tunnuksemme on 2760876-1. Tarjoamme kuitin aina ja jokaisesta kyydistämme.

Kysymys: Teettekö yrityssopimuksia, esimerkiksi vakiokuljetuksiin?
Vastaus: Kyllä, mielellämme. Räätälöimme sopimushinnat yrityskohtaisesti ja nämä tällaiset sopimuskuljetukset saamme myöskin laskutukseen tarvittaessa.

Kysymys: Käytättekö mitään välityskeskusta puhelintilauksiin tai internet-tilauksiin?
Vastaus: Emme. Näin voimme tuottaa parhaan henkilökohtaisen ja edullisen palvelun asiakkaillemme. Voit soittaa suoraan autoon 045 7877 7787 Omilta internet-sivuiltamme www.vintagetaxi.fi/tilaa voit myös tilata taksimme.

Kysymys: Jos tulee lisää kysymyksiä mieleen, niin voiko kysyä ja miten/mistä?
Vastaus: Tottakai. Soittamalla 045 7877 7787 tai sähköpostilla tuki(at)vintagetaxi.fi tai sitten Facebook sivullamme https://www.facebook.com/vintagetaxi.fi ja tietenkin takseissamme.