045 7877 7787 (Ajamme Kelakyytejä ja tilauskyytejä) info@vintagetaxi.fi

Voit tilata meidät ihan minne tahansa Suomessa tilaus@vintagetaxi.fi tai 045 7877 7787, esimerkiksi hääkeikalle tai juhlakeikalle Sovitaan kokonaishinta paketille, joka sisältää kohdeajojen lisäksi myöskin ajot Jyväskylästä paikkakunnallesi ja takaisin. Tilaa ajoissa, niin saat parhaat ajankohdat ajollesi, ei paikalliskyytejä, minimi-reissun pituus on 30 km tai 50€.

Ja Jyväskylän alueella ihan normikyydeillekin 045 7877 7787 tai Jyväskylästä minne vaan (huom. tilauksissa aina minimi 30 km tai 50€). Aina edullinen. Joko mittarilla tai sovitusti kiinteällä hinnalla. Soita milloin vain, päiväsaikaan.

Meiltä myös kaikenlaiset kuljettajalliset henkilöauto-tilausajot ja hää- ja juhla-ajot erilliseen räätälöityyn edulliseen sopimushintaan. Ajamme aina kaikki ajot taksi-tunnuksilla ja mittarilla varustettuna, automme on Keski-Suomen Aluetaksin välityksessä.

Esimerkiksi 1-4 hlöä Jyväskylä –> Helsinki-Vantaa lentoasema (tai toisinpäin) normiaikaan, tingitty kokonaishinta 399.00€, sisältää kaikki verot ja maksut. Halutessasi ajamme saman reitin toki myös mittarilla.

1-4 hlöä Jyväskylän Keskusta –> Tikkakosken lentoasema (tai toisinpäin) normiaikaan, kiinteä hinta vain 49.00€ **), sis ALV 10%. Halutessasi ajamme reitin toki myös mittarilla.

1-4 hlöä Kiertoajelu Jyväskylässä normiaikaan (Keskusta, Harjun vesilinna, Asuntomessualue, Viherlandia, Kuokkalan Silta, Laajavuori), kesto 1 h, hinta vain 99.00€, sis ALV 10%. Mikäli haluat enemmän kohteita ja/tai pidemmän ajelun, hinta on sovittavissa tarpeesi mukaan. Halutessasi ajamme saman reitin toki myös mittarilla.

Kysy, niin neuvotellaan sinulle hyvät ja edulliset pakettihinnat ja varaathan ajoissa ***), puhelin 045 7877 7787.

Saat halutessasi aina kyydistäsi kuitin (sis. ALV 10%).

Ajamme aina kaikki vahvistamamme tilaukset. Palvelemme aina tilausjärjestyksessä eli aiemmat tilaukset vahvistetaan aina ensin.

Pidätämme oikeuden kieltäytyä kyydistä mistä tahansa syystä (yleensä asiakkaan uhkaava käytös, sotkuisuus tai liian kova humalatila).

*) Mittari veloittaa odotusmaksua vain jos auto seisoo mittari päällä paikoillaan tai ajaa mittari päällä erittäin hidasta ajoa esim. ruuhkan vuoksi.

**) Jos tilaat yli 30 min ennakkoon, niin varmistat auton paikallaolon luonasi ajoissa, ennakkotilausmaksumme on 7.10 €).

***) Taksien vaikean saatavuuden aikana eli sesonkiaikana emme valitettavasti pysty välttämättä toteuttamaan kaikkia ajoja, joten teethän tilauksesi ajoissa, numerosta 045 7877 7787.