045 7877 7787 (Ajamme aina pe-la iltaisin klo 18-06. / We drive always on Fri-Sat nights, time 18-06.) info@vintagetaxi.fi

Kysymys: Onko toimintanne laillista?
Vastaus: On. 100% Suomen lakien mukaista toimintaa, olemme virallinen taksi-kuljetusyhtiö ja automme ovat virallisia takseja taksamittareineen, taksi-kyltteineen ja online maksupäätteineen. Pääasiallisena asemapaikkanamme on Jyväskylä, mutta ajamme minne tahansa. Voimme ajaa joko mittarilla tai sitten voimme sopia kiinteän hinnan kirjalliselta listaltamme, kuinka vain haluat.

Kysymys: Onko yhtiöllänne taksi-liikennöintiluvat?
Vastaus: On. Voimassaolevat 1.7.2018 mukaisen taksilain vaatimat liikennöintiluvat. Ja jokaisella kuljettajallamme on viralliset Trafin myöntämät taksinkuljettajaluvat, sekä tietenkin voimassa oleva ajokortti.

Kysymys: Ovatko autonne aina museokatsastettuja?
Vastaus: Ei. Nykyään ajamme turvallisilla W211-korisilla (vm. 2002-2006) klassikko-Mersuilla.

Kysymys: Millä maksuvälineillä autoissanne voi maksaa?
Vastaus: Takseissamme voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksuvälineillä eli käteinen, kaikki debit-/pankkikortit, Visa Credit & Debit, Visa Electron, MasterCard Credit & Debit, Maestro, American Express, Diner’s Club. Valitettavasti ”taksiraha-kortit”, KELA-maksut ja kaupungin myöntämät invalidi-alennuskortit (VPL) eivät käy takseissamme.

Kysymys: Miksi hintanne ovat niin edulliset?
Vastaus: Koska haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisimman miellyttävän taksikokemuksen edullisemmilla hinnoilla, upeilla klassikko-Mersuilla ja huippupalvelulla.

Kysymys: Kuka omistaa Suomen VintageTaxi.fi Oy osakeyhtiön?
Vastaus: Suomen VintageTaxi.fi Oy on perhe-yhtiö, jonka omistaa Takamaan perhe ja tällä hetkellä virallisena omistajana on perheemme ”Iskä” eli Tero Takamaa, jolla on hieman vajaan 6 vuoden kokemus taksialalta.

Kysymys: Montako taksia yhtiö omistaa?
Vastaus: Tällä hetkellä vain yhden. Se on vuoden 2006 ”W211-vinolamppumersu”, 2.2L CDI TurboDiesel, eli MB E200CDI. Myöhemmin on tarkoitus ostaa lisää näitä samoja klassikko-Mersuja.

Kysymys: Miksi käytätte vain Mersuja?
Vastaus: Koska mielestämme Mersut ovat ja ovat aina olleet merkki etumatkasta ja huippulaadusta.

Kysymys: Onko kuljettajillanne Suomen Valtion vaatimat taksinkuljettajaluvat?
Vastaus: Kyllä. Vaadimme jokaiselta kuljettajaltamme voimassaolevan Trafin myöntämän ajoluvan, joka kuljettajan tulee pitää ajossa näkyvissä koko matkan ajan.

Kysymys: Onko autoissane kaikki takseissa vaadittavat vakuutukset?
Vastaus: Kyllä. Takseissamme on kaikki Suomessa pakolliset liikennevakuutukset. Yrityksellämme on lisäksi kuljettajillemme tapaturmavakuutus.

Kysymys: Minkälaisia kuljetuksia teiltä saa?
Vastaus: Meiltä saa paikalliskuljetuksia Jyväskylän alueella. Eli voit soittaa taksin numerosta 045 7877 7787 tai napata taksimme ”lennosta” tai astella taksiimme millä tahansa Jyväskylän taksitolpalla. Voit tilata taksimme myöskin pitkiin kuljetuksiin ympäri Suomea, esimerkiksi 1 hlö Jyväskylä-Helsinki Lentoasema tai toisinpäin sopimushinta 390.00€, sisältäen ALV 10%, lyhyen odotuksen, pysäköintimaksut, kahvitauon, sekä noudot kotoa/kentältä ja viennit kotiin/kentälle. Meiltä myös 1.5h Jyväskylän kiertoajelu 1 hlö, sopimushintaan 95.00€. Lisäksi voit tilata sopimushinnalla automme kuljettajan kanssa häätilaisuuksiin tai erilaisiin muihin juhlatilaisuuksiin, polttareihin yms. Meillä on myös pikapakettipalvelu, aina 500 kg saakka, jossa lähdemme kuljettamaan pakettiasi tunnin varoitusajalla 24/7 kaikkialle Suomeen tai vaikka ulkomaille. Eli jos joku paketti pitää yön aikana saada esimerkiksi aamuksi sairaalaan Helsingissä, niin viemme sen sinne, aina ajoissa. Pakettikuljetuksissa ALV on aina 24%.

Kysymys: Miten teille pääsee kuljettajaksi?
Vastaus: Käymällä meidän järjestämän taksinkuljettajakurssin ja läpäisemällä Trafin taksinkuljettajakokeen sekä Jyväskylän paikallistuntemus-kokeen ja laittamalla hakemuksen mahdollisine liitteineen sähköpostilla rekry(at)vintagetaxi.fi. Sopimuksemme allekirjoittaneelle kokoaikaiselle kuljettajalle hommaamme ”oman” auton ja vaadimme toiminimen perustamista, joka sitten laskuttaa meiltä palkkion. Palkkiomme on aina vähintään 35% ja maksamme (työsuhteisille) kuljettajillemme aina lomakorvaukset, ylityökorvaukset, pyhä- ja yölisät.

Kysymys: Sisältävätkö hintanne aina Suomen ALV-verot ja saako kuitin?
Vastaus: Kyllä. Henkilökuljetuksissa aina 10% ja tavarakuljetuksissa aina 24%. Olemme Suomen ALV-rekisterissä, sekä ennakkoperintärekisterissä ja Y-tunnuksemme on 2760876-1. Tarjoamme kuitin aina ja jokaisesta kyydistämme.

Kysymys: Teettekö yrityssopimuksia, esimerkiksi vakiokuljetuksiin?
Vastaus: Kyllä, mielellämme. Räätälöimme sopimushinnat yrityskohtaisesti ja nämä tällaiset sopimuskuljetukset saamme myöskin laskutukseen tarvittaessa.

Kysymys: Käytättekö mitään välityskeskusta puhelintilauksiin tai internet-tilauksiin?
Vastaus: Emme, ainakaan toistaiseksi. Omilta internet-sivuiltamme www.vintagetaxi.fi/tilaa voi tilata taksin tai suoraan puhelimella 045 7877 7787.

Kysymys: Jos tulee lisää kysymyksiä mieleen, niin voiko kysyä ja miten/mistä?
Vastaus: Tottakai. Soittamalla 045 7877 7787 tai sähköpostilla tuki(at)vintagetaxi.fi tai sitten Facebook sivullamme https://www.facebook.com/vintagetaxi.fi ja tietenkin takseissamme.