Olemme lopettaneet ajot toistaiseksi. - Yritys on myynnissä. We stopped operations for now. info@vintagetaxi.fi

Kysymys: Onko toimintanne laillista?
Vastaus: On. 100% Suomen lakien mukaista toimintaa. Taksiliikennelain 4§ ja 4 momentin mukaan museorekisteröidyissä autoissa ei tarvita lainkaan taksilupaa. Kaikilta muilta osin automme ovat virallisia takseja, asemapaikkana Jyväskylä, niissä on mm. sinetöidyt taksamittarit, sekä maksupäätteet, jotka käyttävät vähintään -15% edullisempia taksoja, kuin Suomen valtio on määrittänyt maksimitaksoiksi ja joita kaikki ”normitaksit” aina käyttävät.

Kysymys: Eikös museoautoilla saa ajaa vain noin 30 päivää vuodessa?
Vastaus: Ei. Museovakuutuksella katetulla museoautolla saa ajaa vain noin 30 päivää vuodessa. Normivakuutuksella katetulla museoautolla saa ajaa 365 päivää vuodessa.

Kysymys: Millä maksuvälineillä autoissanne voi maksaa?
Vastaus: Takseissamme voit maksaa kaiilla yleisimmillä maksuvälineillä eli käteinen, kaikki pankkikortit, Visa Credit & Debit, Visa Electron, MasterCard Credit & Debit, Maestro, American Express, Diner’s Club. Valitettavasti ”taksiraha-kortit” eivät käy takseissamme.

Kysymys: Miksi hintanne ovat vähintään -15% edullisemmat?
Vastaus: Koska haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisimman miellyttävän taksikokemuksen edullisemmilla hinnoilla, upeilla vintage-Mersuilla ja huippupalvelulla.

Kysymys: Kuka omistaa VintageTaxi.fi Oy osakeyhtiön?
Vastaus: VintageTaxi.fi Oy on perhe-yhtiö, jonka omistaa Takamaan perhe ja tällä hetkellä virallisena omistajana on perheemme ”Iskä” eli Tero Takamaa, jolla on hieman vajaan 4 vuoden kokemus taksialalta.

Kysymys: Montako taksia yhtiö omistaa?
Vastaus: Tällä hetkellä vain yhden. Se on vuoden 1973 ”Pystylamppumersu”, 2.2L Diesel, eli MB E220D. Myöhemmin on tarkoitus ostaa lisää vintage-Mersuja.

Kysymys: Miksi käytätte vain Mersuja?
Vastaus: Koska mielestämme Mersut ovat aina olleet merkki etumatkasta ja huippulaadusta.

Kysymys: Onko kuljettajillanne Suomen Valtion vaatimat taksinkuljettajaluvat?
Vastaus: Kyllä. Vaadimme jokaiselta kuljettajaltamme voimassaolevan Trafin myöntämän ajoluvan, joka kuljettajan tulee pitää ajossa näkyvissä koko matkan ajan.

Kysymys: Onko autoissane kaikki takseissa vaadittavat vakuutukset?
Vastaus: Kyllä. Takseissamme on ykköstason taksi-vakuutukset eli taksi-liikennevakuutus, taksi-kasko keskeytysturvalla, taksi-vastuuvakuutus ja oikeusturvavakuutus. Yrityksellämme on lisäksi kuljettajillemme tapaturmavakuutus.

Kysymys: Minkälaisia kuljetuksia teiltä saa?
Vastaus: Meiltä saa taksikuljetuksia Jyväskylän alueella. Eli voit soittaa taksin numerosta 040 960 8333 tai napata taksimme ”lennosta”. Voit tilata taksimme myöskin pitkiin kuljetuksiin ympäri Suomea, esimerkiksi Jyväskylä-Helsinki Lentoasema tai toisinpäin sopimushinta 390€, sisältäen ALV 10%, odotukset, pysäköintimaksut, kahvitauon, sekä noudot kotoa/kentältä ja viennit kotiin/kentälle. Meiltä myös 1.5h Jyväskylän kiertoajelu 1-4 henkeä sopimushintaan 95€. Lisäksi voit tilata sopimushinnalla automme kuljettajan kanssa häätilaisuuksiin tai erilaisiin muihin juhlatilaisuuksiin, polttareihin yms. Meillä on myös pikapakettipalvelu, aina 100 kg saakka, jossa lähdemme kuljettamaan pakettiasi tunnin varoitusajalla 24/7 kaikkialle Suomeen tai vaikka ulkomaille. Eli jos joku paketti pitää yön aikana saada esimerkiksi aamuksi sairaalaan Helsingissä, niin viemme sen sinne, aina ajoissa.

Kysymys: Miten teille pääsee kuljettajaksi?
Vastaus: Käymällä taksinkuljettajakurssin ja läpäisemällä Trafin taksinkuljettajakokeen sekä Jyväskylän paikallistuntemus-kokeen ja laittamalla hakemuksen mahdollisine liitteineen sähköpostilla rekry(at)vintagetaxi.fi. Sopimuksemme allekirjoittaneelle kokoaikaiselle kuljettajalle hommaamme ”oman” auton ja suosittelemme toiminimen perustamista, joka sitten laskuttaa meitä 45-50% palkkion. Työsuhteisenkin kuljettajan palkkiomme on aina vähintään 36% ja maksamme työsuhteisille kuljettajillemme aina lomakorvaukset, ylityökorvaukset, pyhä- ja yölisät.

Kysymys: Sisältävätkö hintanne aina Suomen ALV-verot ja saako kuitin?
Vastaus: Kyllä. Henkilökuljetuksissa aina 10% ja tavarakuljetuksissa aina 24%. Olemme Suomen ALV-rekisterissä ja Y-tunnuksemme on 2760876-1. Tarjoamme kuitin aina ja jokaisesta kyydistämme.

Kysymys: Teettekö yrityssopimuksia, esimerkiksi vakiokuljetuksiin?
Vastaus: Kyllä, mielellämme. Räätälöimme sopimushinnat yrityskohtaisesti ja nämä tällaiset sopimuskuljetukset saamme myöskin laskutukseen tarvittaessa.

Kysymys: Käytättekö mitään välityskeskusta puhelintilauksiin tai internet-tilauksiin?
Vastaus: Kyllä. Meillä on välityssopimus Taxify-yhtön kanssa sekä soittoihin, että internettiin Taxify-Applikaation kautta. Myöskin omilta internet-sivuiltamme www.vintagetaxi.fi/tilaa voi tilata taksin tai suoraan puhelimella 040 960 8333.

Kysymys: Jos tulee lisää kysymyksiä mieleen, niin voiko kysyä ja miten/mistä?
Vastaus: Tottakai. Soittamalla 040 960 8333 tai sähköpostilla support(at)vintagetaxi.fi tai sitten Facebook sivullamme https://www.facebook.com/vintagetaxi.fi ja tietenkin takseissamme.