045 7877 7787 (Ajamme aina pe-la iltaisin klo 18-06. / We drive always on Fri-Sat nights, time 18-06.) info@vintagetaxi.fi

Olen Tero Takamaa (kuvassa), noin viisikymppinen perheenisä Keski-Suomesta. Vaimoni Chaweewan ”Jum” Takamaa (kuvassa) on tukenut minua ja ja olemme olleet naimisissa jo yli 15 vuotta. Suomen VintageTaxi.fi Oy on vuonna 2016 perustettu perheyhtiö, jossa huolehdimme asiakkaiden kuljetuksista vanhoilla klassisilla Mercedes-Benz takseilla ja aina tyylillä ja palvellen asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme osa Taksiykköset -konseptia, sekä Onnen Taxi -ryhmää. Käytämme myös kansainvälistä KYYTI-sovellusta (IOS/Android). Olen saanut taksinkuljettajan koulutuksen vuonna 2012 ja taksilla kuljettamisen kokemusta minulla on reilun kuuden vuoden ajan, ja voimassaoleva taksinkuljettajan ajolupa on tietenkin taskussa. Yhtiöllämme on tietenkin myöskin Trafin myöntämä taksi-liikennöintilupa. Kaikilla kuljettajillamme on aina oltava virallinen ja voimassaoleva Suomen Trafin myöntämä taksinkuljettajan ajolupa ja Suomalainen ajokortti. Kyseessä on siis aivan virallinen taksimittarilla ja/tai sopimushinnoilla toimiva Suomen lakien mukainen taksitoiminta taksikyltteineen auton katolla.

Hintamme vaan ovat AINA edulliset.

Suomen VintageTaxi.fi Oy
Y-tunnus 2760876-1
Avainkuja 5
40530 Jyväskylä
045 7877 7787
asiakaspalvelu@vintagetaxi.fi
www.vintagetaxi.fi

Meille käyvät kaikki yleisimmät maksuvälineet – online maksupääte, kuitteineen:
Käteinen, Visa Debit/Credit, Visa Electron, Mastercard Debit/Credit, Maestro, Amex, Diner’s Club ja sopimusasiakkailla myöskin laskutus.

Tervetuloa kyytiin, toimintamme jatkuu Ke 1.8.2018 alkaen.